Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk boya görmek

Rüyada beyaz renk boya görmek

Rüyada beyaz renk boya görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz renk boya gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada beyaz renk boya görmek ekmek bulamayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renk boya görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet eder.

Rüyada renkli boyalar görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek hedeflerine ulaşacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada mavi renk boya görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk boya görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada renkli boya kalemi görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk boya yapmak yaşamının yoluna gireceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments