Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kiraz görmek

Rüyada sarı kiraz görmek

Rüyada sarı kiraz görmek neşesini kaçıracağına, şifaya kavuşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, harama göz dikmeyeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada sarı kiraz gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Rüyada sarı kiraz toplamak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sarı kiraz yemek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada sarı kiraz görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, büyük işlere imza atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada çürük kiraz görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kuru kiraz görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada kış ayında kiraz görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiraz yediğini görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hayırlı bir hayat süreceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada dalından kiraz toplamak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments