Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından kiraz toplamak

Rüyada dalından kiraz toplamak

Rüyada dalından kiraz toplamak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, iş kaybı yaşanacağına, sürekli tartışacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret eder.

Rüyada dalından kiraz toplamak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Rüyada dalından kiraz toplamak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirazı dalından yemek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine alamet eder.

Rüyada kiraz dalı görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada dalından kiraz koparmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalında kiraz görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından kiraz yemek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeden kiraz toplamak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vişne kiraz toplamak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments