Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kiraz görmek

Rüyada kuru kiraz görmek

Rüyada kuru kiraz görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, parasının ve makamının artacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru kiraz gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için sabırsızlanabilirsiniz.

Rüyada kiraz kurusu yemek yanlış kararlar vereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru kiraz görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada napolyon kirazı yemek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada vişne kiraz görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış kiraz ağacı görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada çürük kiraz görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulur.

Rüyada kiraz domates görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada kiraz ağacı görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments