Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç sesi duymak

Rüyada kılıç sesi duymak

Rüyada kılıç sesi duymak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kılıç sesi duymak gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Rüyada kılıç sesi duymak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada flüt sesi duymak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur sesi duymak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına yorulur.

Rüyada insan sesini duymak çok sevinip işinin başına geçeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrar sesi duymak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü babanın sesini duymak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine rivayet eder.

Rüyada silah sesi duymak ve görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına tabir olunur.

Rüyada çan sesi duymak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments