Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kılıç görmek

Rüyada mavi kılıç görmek

Rüyada mavi kılıç görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine yorulur.

Rüyada mavi kılıç gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Rüyada mavi kılıç görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sevinçli haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç kını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla saldırıya uğramak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, doğru adımlar atacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçla insan kesmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada kılıçla düşman öldürmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıç izi görmek şöhretli biri olunacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla öldüğünü görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok zarar göreceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments