Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı hırka görmek

Rüyada sarı hırka görmek

Rüyada sarı hırka görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı hırka gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada sarı hırka giymek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada sarı hırka görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı hırka giydiğini görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi hırka almak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu hırka görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun hırka görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek hırkası görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin hırkasını görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments