Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor atlet görmek

Rüyada mor atlet görmek

Rüyada mor atlet görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor atlet gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada mor atlet görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalettir.

Rüyada beyaz atlet asmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hasretliğin biteceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine inanılır.

Rüyada beyaz atlet hediye etmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet yıkamak afiyette ve keyifte olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin aksamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atlet görmek kısmetlerin artacağına, tövbelerinin kabul olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek atleti giymek toplum içindeki yerin değerleneceğine, verimli işlere gireceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı atlet görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Rüyada başkasının atletini giymek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments