Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sarayda görmek

Rüyada kendini sarayda görmek

Rüyada kendini sarayda görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, işlerini yoluna koyacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kendini sarayda gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada dolmabahçe sarayını görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yeni bir araba satın alınacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz saray görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, zamanının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarayda yaşadığını görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işarettir.

Rüyada tarihi saray görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarayda evlenmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, mal kaybına uğrayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saray bahçesi görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, kindar olacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada uzaktan saray görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada altın saray görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments