Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sararmış otlar görmek

Rüyada sararmış otlar görmek

Rüyada sararmış otlar görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, çok güzel adımlar atılacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sararmış otlar gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada sararmış otlar görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet etmektedir.

Rüyada sararmış ot görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada dişlerini sararmış görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sararmış ekin görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada sararmış yaprak görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sararmış tarla görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulur.

Rüyada sara hastası görmek mal ve varlık sahibi olacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada sararmış başak görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments