Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sararmış tarla görmek

Rüyada sararmış tarla görmek

Rüyada sararmış tarla görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, unvan sahibi olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sararmış tarla gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Rüyada sararmış tarla görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sara hastası görmek dünyasının iyileşmesine, mal mülk kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sararmış yüz görmek içine kapanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada sara nöbeti geçirmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada sararmış salatalık görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına inanılır.

Rüyada dişlerin sararmasını görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi sararmış görmek birçok kişiye yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada sara hastası olduğunu görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments