Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sararmış maydanoz görmek

Rüyada sararmış maydanoz görmek

Rüyada sararmış maydanoz görmek iç sıkıntısına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına delalettir.

Rüyada sararmış maydanoz gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada sararmış maydanoz görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerin sararmasını görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sararmış yüz görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerinin yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada sara krizi görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sararmış gelinlik görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sararmış tarla görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada sararmış çiçek görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments