Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sara hastası olmak

Rüyada sara hastası olmak

Rüyada sara hastası olmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, cesaretinin yerine geleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sara hastası olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Rüyada sara hastası olduğunu görmek şifa ve ilaç bulacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, umutlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sara hastası olmak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.

Rüyada sara hastası görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada sararmış tırnak görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişlerini sararmış görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, yaşamının da düzene gireceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine inanılır.

Rüyada sararmış yaprak görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sararmış başak görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sararmış maydanoz görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments