Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sararmış çiçek görmek

Rüyada sararmış çiçek görmek

Rüyada sararmış çiçek görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yatırımların heba olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sararmış çiçek gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada sararmış çiçek görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalet eder.

Rüyada sararmış tırnak görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada sararmış yaprak görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sararmış tarla görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini sararmış görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş sararması görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına yorulur.

Rüyada sararmış yüz görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, en çetin zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada sararmış gelinlik görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olmaya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments