Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şapka satın almak

Rüyada şapka satın almak

Rüyada şapka satın almak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, uzun yıllar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şapka satın almak gördüyseniz:

  • Katılımcı olmalı, ekip çalışmalarına yatkın şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada şapka satın almak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz şapka giymek desteksiz kalacağına, ağır günler geçireceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mavi renk şapka görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalettir.

Rüyada kovboy şapkası takmak çareye ve çözüme ulaşacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yeni şapka giymek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz şapka örmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada dantel şapka görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada çok şapka görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments