Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın tepesinde olmak

Rüyada ağacın tepesinde olmak

Rüyada ağacın tepesinde olmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada ağacın tepesine çıkmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ağaç tepesinde olmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ağacın tepesinde olmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret eder.

Rüyada ağacın tepesinde kalmak sonradan da çok üzüleceğine, maddi sorunlarının artacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir ağacın tepesinde olmak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalettir.

Rüyada ağaç tepesine çıkmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ağacın tepesinde oturmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments