Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç tepesinde olmak

Rüyada ağaç tepesinde olmak

Rüyada ağaç tepesinde olmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulur.

Rüyada ağaç tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir.

Rüyada ağacın tepesine çıkmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet eder.

Rüyada ağacın tepesinde olmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kalabalıktan uzak olacağına, son model arabaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın tepesinde oturmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak neşesinin yerine geleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada ağaç tepesine çıkmak hem amaçlarına nail olamayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç tepesinde olmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada tepede ağaç görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments