Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek sanatçı görmek

Rüyada erkek sanatçı görmek

Rüyada erkek sanatçı görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına yorulur.

Rüyada erkek sanatçı gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Rüyada erkek sanatçı görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bir erkek sanatçı görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, dostlardan zarar görüleceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü erkek sanatçı görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek sinema sanatçısı görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak maddi olanakların kötüleşeceğine, yeni duygular tadacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sanatçılar görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sanatçı eli öpmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments