Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanyolu yıldızı görmek

Rüyada samanyolu yıldızı görmek

Rüyada samanyolu yıldızı görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yeni bir araba satın alınacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada samanyolu yıldızı gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada samanyolu yıldızı görmek helal lokma yiyeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ata saman vermek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada saman yandığını görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada saman temizlemek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada samanın yandığını görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, huzurunun bozulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada samanın yanmasını görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmış saman görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada samanlığın yıkıldığını görmek nefsine uyacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments