Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanın yandığını görmek

Rüyada samanın yandığını görmek

Rüyada samanın yandığını görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sarsılacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada samanın yandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi tabanlı ilişkileriniz ön plana çıkabilir, hayatınızda önemli yeri olan kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada samanın yandığını görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yeni işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada saman yandığını görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada samanların yandığını görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil saman görmek maddi gücünü kaybedeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada samanlık yangını görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saman görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, eline para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada buğday ve saman görmek kalbini kıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada samanlıkta yumurta görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments