Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanlığın yıkıldığını görmek

Rüyada samanlığın yıkıldığını görmek

Rüyada samanlığın yıkıldığını görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada samanlığın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada samanlığın yıkıldığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada samanların yandığını görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalettir.

Rüyada evin içinde saman görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, kavgaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş samanlık görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada samanlıkta yatmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet eder.

Rüyada saman temizlemek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına inanılır.

Rüyada samanyolu yıldızı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada çok saman görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments