Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saman temizlemek

Rüyada saman temizlemek

Rüyada saman temizlemek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saman temizlemek gördüyseniz:

  • İletişim esnasında duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Rüyada saman temizlemek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada saman yakmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Rüyada boş samanlık görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, makamının tehlikeye gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına alamet eder.

Rüyada beyaz saman görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında saman taşımak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahırda saman görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yanan samanı söndürmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada samanların yandığını görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments