Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata saman vermek

Rüyada ata saman vermek

Rüyada ata saman vermek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ata saman vermek gördüyseniz:

  • Dikkati elden bırakmamanızda fayda vardır.

Rüyada ata saman vermek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada ata saman yedirmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada ahırda saman görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, de rahatının yerine geleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada samanlık yangını görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada samanyolunu görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çuvalda saman görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada saman içinde yumurta görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada samanlıkta oturmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments