Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanlıkta oturmak

Rüyada samanlıkta oturmak

Rüyada samanlıkta oturmak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, hedeflerini tutturamayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada samanlıkta oturmak gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Rüyada samanlıkta oturmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil saman görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada ıslak saman görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine inanılır.

Rüyada samanın yanmasını görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işarettir.

Rüyada saman samanlık görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saman yakmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, stresini atacağına, ağız tadı ile yaşanacağına işarettir.

Rüyada samandan ev görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada samanlığın yıkıldığını görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments