Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saman yakmak

Rüyada saman yakmak

Rüyada saman yakmak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada saman yakmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçların arifesindesiniz.

Rüyada samanlık yakmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saman yakmak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde saman görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada samanlıktan yumurta toplamak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada samanlıkta yılan görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil saman görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak saman görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında saman taşımak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments