Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanlıkta yatmak

Rüyada samanlıkta yatmak

Rüyada samanlıkta yatmak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada samanlıkta yatmak gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Rüyada samanlıkta yatmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada samanlıkta yumurta görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada samanyolu yıldızı görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, malının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada samanlıkta saklanmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada saman yakmak bir takım sorunlar çıkacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada saman yüklü kamyon görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada sarı saman görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, hak yolundan ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan samanı söndürmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments