Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok saman görmek

Rüyada çok saman görmek

Rüyada çok saman görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalettir.

Rüyada çok saman gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Rüyada ata saman vermek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına alamet etmektedir.

Rüyada saman satmak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada evinde saman görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulur.

Rüyada yonca samanı görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Rüyada nohut samanı görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak saman görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çaresiz kalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz saman görmek hep yerinde sayacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına yorulur.

Rüyada samanın yanmasını görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments