Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanlıkta yılan görmek

Rüyada samanlıkta yılan görmek

Rüyada samanlıkta yılan görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, köşeye sıkıştıracağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, karlı işlere gireceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada samanlıkta yılan gördüyseniz:

  • Bazı konuları kendinizi daha iyi hissetmenizi veya daha rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde çarpıtma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada samanlıkta yılan görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada saman satmak kazancının da artacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada saman süpürmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, yaşamına renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada samana basmak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada saman altında kalmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada samana gömülmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada saman çuvalı görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments