Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde saman görmek

Rüyada evinde saman görmek

Rüyada evinde saman görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalettir.

Rüyada evinde saman gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için harakete geçin.

Rüyada evinde saman görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sorunların yakında son bulacağına işarettir.

Rüyada evin içinde saman görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyuna saman vermek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine tabir olunur.

Rüyada samanlıktan yumurta toplamak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada samanlıkta yumurta görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, büyük borçların altında ezileceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohut samanı görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada samanlık yakmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada samanlıkta oturmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments