Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saman tozu görmek

Rüyada saman tozu görmek

Rüyada saman tozu görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kazancının katbekat artacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada saman tozu gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada saman tozu görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada saman yığını görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulur.

Rüyada saman temizlemek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, bütçesinin daralacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, onlarla arasının açılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada samana basmak zor günlerin yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine inanılır.

Rüyada saman içinde yumurta görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada samandan ev görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Rüyada samanlığın yıkıldığını görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments