Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan sallanmak

Rüyada uçurumdan sallanmak

Rüyada uçurumdan sallanmak büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan sallanmak gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Rüyada uçurumdan sallanmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, başına uğursuz olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumda sallanmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Rüyada salih adında birini görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada minarenin sallandığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada sallanan minare görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada yüksekte sallanmak keder yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Rüyada duvarların sallandığını görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, hastalıkların iyileşeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada dişi sallandığını görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments