Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salih kimse görmek

Rüyada salih kimse görmek

Rüyada salih kimse görmek yüksek tahsil yapacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, güzel günlerle tanışılacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Rüyada salih kimse gördüyseniz:

  • Her durumda olaylar sizin için iyi yönde gelişiyor.

Rüyada salih kimseler görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada salih kimse görmek canını ve malını hiçe sayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir kimseye sarılmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık kimse görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işarettir.

Rüyada ölen bir kimsenin ağladığını görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret eder.

Rüyada kimseyle konuşmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kimsesiz bebek görmek zaferlere doymayacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kimseyle konuşmak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments