Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kimsesiz bebek görmek

Rüyada kimsesiz bebek görmek

Rüyada kimsesiz bebek görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, maceralara atılacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kimsesiz bebek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan cazip gibi görünen koşullara detaycı yaklaşmamanız durumunda kayıplar söz konusu olabilir.

Rüyada kimsesiz erkek bebek görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada kimsesiz bebek emzirmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Rüyada kimsesiz bebeğe bakmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kimsesiz bebek bulmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, keyfin kaçacağına işaret eder.

Rüyada kimsesiz bebek görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi yıkamak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine yorulur.

Rüyada sarhoş kimse görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments