Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kimseyle konuşmak

Rüyada kimseyle konuşmak

Rüyada kimseyle konuşmak ortaklıkların bozulacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kimseyle konuşmak gördüyseniz:

  • Gerekli gereksiz maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş bir kimseyle konuşmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kimseyle konuşmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kimseyle konuşmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, güzel günlerle tanışılacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalettir.

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak huzurunun artacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kimseyle konuşmak imkânsızı başaracağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, büyük savaşların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kimseye yardım etmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kimsesiz bebek görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölen bir kimse görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments