Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir kimseye sarılmak

Rüyada ölmüş bir kimseye sarılmak

Rüyada ölmüş bir kimseye sarılmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir kimseye sarılmak gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Rüyada ölmüş bir kimseye sarılmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kimseye sarılmak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine alamet eder.

Rüyada bir kimseye sarılmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kimseyle konuşmak inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kimseyi hasta görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyen kimse görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işaret eder.

Rüyada bir kimseyle kavga etmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ticarete atılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek tüm sorunlarının biteceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments