Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salçalı pilav görmek

Rüyada salçalı pilav görmek

Rüyada salçalı pilav görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işaret eder.

Rüyada salçalı pilav gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşmesi veya işlerinizin yoluna girmesi türünde olaylar hızlanıyor.

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada salçalı pilav pişirmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salçalı pilav görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozulmuş salça görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulur.

Rüyada küflü salça görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, oldukça uzun bir yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada acı biber salçası görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada salça dökmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada salçalı yemek görmek hayırlı kararlar verileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments