Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salçalı pilav pişirmek

Rüyada salçalı pilav pişirmek

Rüyada salçalı pilav pişirmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada salçalı pilav pişirmek gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada salçalı pilav pişirmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada salçalı pilav görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev salçası görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada salçalı makarna görmek umutsuz olacağına, mutluluktan havalara uçacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk salça görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada salça yapmak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine işarettir.

Rüyada domates salçası görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments