Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur pilavı vermek

Rüyada bulgur pilavı vermek

Rüyada bulgur pilavı vermek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, doktordan doktora koşturacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı vermek gördüyseniz:

  • Bazı konulara müdahale etmek veya bazı yerlerin altını çizmek isteyebilirsiniz.

Rüyada pilavlık bulgur görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, hep dua edeceğine işarettir.

Rüyada nohutlu bulgur pilavı görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek çocuklarının fazla olacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı yemek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada etli bulgur pilavı pişirmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sağlık ve şifa bulacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur pilav pişirmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet eder.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı pişirmek her işi ile daha çok ses getireceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments