Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü kurmak

Rüyada köprü kurmak

Rüyada köprü kurmak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, rütbesinin yükseleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprü kurmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekebilir.

Rüyada köprü kurmak manevi olarak ferahlayacağınıza, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada harem kurmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ortaklık kurmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan kurmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir ev kurmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine sofra kurmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına inanılır.

Rüyada beşik kurmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, eşinden yana huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada yeni iş kurmak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments