Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık dikmek

Rüyada salatalık dikmek

Rüyada salatalık dikmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, her anlamda şifa bulmaya, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık dikmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Rüyada salatalık fidesi dikmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, hayatınızın neşe dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalık dikmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada salatalık tohumu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada dalında yeşil salatalık görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine inanılır.

Rüyada biber ve salatalık toplamak zengin olunacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, insanların takdirini kazanacağına yorulur.

Rüyada domates ve salatalık toplamak geriye doğru gideceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada pazardan salatalık almak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments