Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık tohumu görmek

Rüyada salatalık tohumu görmek

Rüyada salatalık tohumu görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada salatalık tohumu gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada salatalık tohumu görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada salatalık tohumu ekmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya tohum ekmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada muz tohumu görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, patron koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze tohumu ekmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Rüyada soğan tohumu görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabak tohumu ekmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada tohum ekmek görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments