Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan salatalık almak

Rüyada pazardan salatalık almak

Rüyada pazardan salatalık almak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada pazardan salatalık almak gördüyseniz:

  • Belli konuların tekrar ele alınması ya da belli düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada pazarda salatalık görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazardan salatalık almak galibiyet kazanacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık kusmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çürük salatalık görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek kısmetli bir işe atılmaya, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada salatalık toplayıp yemek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze salatalık toplamak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada turşuluk salatalık görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments