Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık ve acur görmek

Rüyada salatalık ve acur görmek

Rüyada salatalık ve acur görmek ailesi ile mutlu olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, hasta ise iyileşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına inanılır.

Rüyada salatalık ve acur gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar aslında hiç açılmaması gereken başlıkların ortaya dökülmesi anlamına gelse de, olayları görmezden gelmek de, bir o kadar zor olabilir.

Rüyada salatalık ve acur görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada acur toplamak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, rahat erileceğine yorulur.

Rüyada acur koparmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada acur yediğini görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada acur turşusu yemek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, güzelliklere rast gelineceğine, saygınlığının da artacağına işarettir.

Rüyada acur almak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, yenisinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acur yemek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil acur görmek sevinçli bir haber alınacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, refah düzeyinin yükseleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments