Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda canlı çiçek görmek

Rüyada saksıda canlı çiçek görmek

Rüyada saksıda canlı çiçek görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda canlı çiçek gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada saksıda canlı çiçek görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada saksıdan çiçek koparmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada birinden saksıda çiçek almak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, borçlarının biteceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet eder.

Rüyada saksıda çiçek vermek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek saksısı görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda toprak ve çiçek görmek düşmanlarının güçleneceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments