Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda pembe gül görmek

Rüyada saksıda pembe gül görmek

Rüyada saksıda pembe gül görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda pembe gül gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Rüyada saksıda pembe gül görmek attığı her adımı düşüneceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına yorulur.

Rüyada saksıda beyaz gül görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada saksıda gül görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Rüyada saksıda kırmızı gül görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sahip olduğu nimetin artacağına işarettir.

Rüyada saksıda gül ağacı görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe gül yaprağı görmek hayırlı kararlar alacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına delalet eder.

Rüyada pembe gül almak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments