Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda gül görmek

Rüyada saksıda gül görmek

Rüyada saksıda gül görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, arif kimselerden sayılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda gül gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya ilişkilerinizi kuvvetlendirmek istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada saksıda kırmızı gül görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda pembe gül görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kazancının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada saksıda beyaz gül görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saksıda gül görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, ticaret sektörüne atılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada saksıda gül ağacı görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalettir.

Rüyada saksıya bir şey dikmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda ağaç görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına işarettir.

Rüyada saksı çalmak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments