Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe gül almak

Rüyada pembe gül almak

Rüyada pembe gül almak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe gül almak gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Rüyada pembe gül aldığını görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada pembe gül topladığını görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada pembe ve kırmızı gül görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada toz pembe gül görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine inanılır.

Rüyada pembe gül toplamak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, büyük başarılara imza atacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada pembe gül ağacı görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalet eder.

Rüyada saksıda pembe gül görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulur.

Rüyada pembe gül buketi görmek kimseye borçlanmayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments