Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda gül ağacı görmek

Rüyada saksıda gül ağacı görmek

Rüyada saksıda gül ağacı görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, yeni bir semte taşınılacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada saksıda gül ağacı gördüyseniz:

  • Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir.

Rüyada saksıda gül ağacı görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda gül görmek masraflarının azalacağına, kız çocuğunun olacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda pembe gül görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalettir.

Rüyada saksıda kırmızı gül görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Rüyada saksıda beyaz gül görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada saksıda çam ağacı görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, işe başlanacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada saksı içinde ağaç görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, alım gücünde yükselme olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada saksıda ağaç görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, durulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments