Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı asker görmek

Rüyada sakallı asker görmek

Rüyada sakallı asker görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, canlanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işarettir.

Rüyada sakallı asker gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Rüyada sakallı asker görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada sakal asker görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kendi işini açacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kısa sakal görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşini beyaz sakal görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal traş olmak kişinin hayat sevincinin artacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakallı erkek görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada uzun sakallı adam görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada ölünün sakalını görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments