Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal asker görmek

Rüyada sakal asker görmek

Rüyada sakal asker görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, özlemlerini bitireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet eder.

Rüyada sakal asker gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Rüyada sakallı asker görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada sakal asker görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada bir çocuğu sakallı görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı sakallı görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, ekmek ve dünya malı alacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü sakal görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada sakalı cıkmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakal tıraşı yapmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, işlerin eski haline döneceğine inanılır.

Rüyada ölen birini sakallı görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments